Blesk.cz

|
Tak jestli mohu take trochu poradit, jezdím trasu Rozvadov, Regensburg, Mnichov, tam najedeme na silnici směr Garmisch Partenkirchen, Mitenwald, Innsbruck, Brennero a tam najíždím na Autostradu A22. Je to zadarmo a s pěkným výhledem.
Ta cesta co vede pod Brennerským mostem je v pohodě i pro karavan.Horší je to u Tauernského tunelu (pokud nechce někdo platit),kde je velké převýšení a to 2krát.Tam je i zakázáno jet s přívěsem.Ahoj.
Ahoj Zdenku.Sjet se dá na 3 Innsbruck Sud a najet před it. hranicí na Brennersee.
Ahoj Standa
Ahoj,
chci se poptat, zda mi někdo poradí, kde sjet z dálnice před Brennerem, abychom najeli na tu neplacenou silnici, chceme se pokochat. Který je to exit při cestě na jih? Díky za info
Vyzkoušeli jsme obě varianty, tu "spací" loni, cestou tam 2h, cestou zpět byla pauza podstatně delší (jet od moře domů je nějaké únavnější ). A co jsme tak vypozorovali- těch, co si na nějakém tom odpočívadle schrupnou pár hodin je dost...
Bělásku, Zdenku: už jste tu trasu do Itálie jeli v kuse ? nebo někde po cestě vždy nocujete ? Mě až tak noční jízdy nevadí jsem zviklej fungovat 12/14 hod v noci v celku v pohodě, ale přeci jenom ....
Rodačka ne, jen jsem si přijela sáhnout na "Františka" a už jsem zůstala .
A abych nebyla úplně od tématu tak takhle to vypadalo při průjezdu Brennerem v srpnu 2007 (viz foto)
Zdeno:
Tak zatím jsme vždy byli (4x)v Lido di Jesolo, na tzv. "vedlejší" dovolené, pokaždé max. na týden, tzv. se "vyblbnout", navštívit aquaparky...
Letos bude konečně Itálie ta "hlavní", plánujeme rovnou okružní jízdu (nejjižnější zastávka na Sicílii)a abych se úplně neodchýlila od tématu, tak samozřejmě cesta tam i zpět přes Brennerský průsmyk
PS. Tu ulici moc dobře znám, něco jsem se po ní nachodila do práce
Italia:
Jezdíme na noc, 1.je na to náš "šofér" zvyklý a za 2. máme malé děti, takže je noční cestování i pro ně příjemnější, neboť 3/4 cesty prospí.